Příprava produktů

Příprava produktů

Hovězí tatarák
1. Připravte si nůž, lžíci, rozmrazovací misku a mísící misku.
2. Váleček s masem nechte pozvolna rozmrazit (nepoužívejte mikrovlnnou troubu, či jiné zařížení)
3. Po dostatečném rozmražení otevřete váleček nožem a vložte maso do mísící misky, přidejte omáčku (lze i bez) a Vámi požadované koření. Zamíchejte lžící.
Hotovo.

Pro Sous Vide a konfit:
1. Připravte vybraný výrobek, nůžky nebo nůž, pečicí nádobu a předehřejte troubu (nebo použijte gril, mikrovlnku atd.).
2. Vybalte vybraný produkt z původního balení a vložte ho do vybrané nádoby na pečení.
3. Umístěte pečicí troubu do předehřáté trouby a ohřejte podle Vašich osobních požadavků (Doba přípravy závisí na typu produktu, teplotě a způsobu přípravy).